Najaarsfeest Senaat van de Marotte Zitterd 24 november 2019.

Aanbieding schilderij aan prins Rob I

Het traditionele najaarsfeest van de Vereniging Senaat van de Marotte Zitter vond dit jaar plaats in kasteel Limbricht. Ondanks dat er geen nieuwe Senaatsleden werden geïnstalleerd, waren alle aanwezige senatoren “in vol ornaat” aanwezig.  Ook aanwezig was prins Rob van  stadscarnavalsvereniging De Marotte, vergezeld van zijn ouders en vriendin.       

Voor de tweede keer in successie  werd tijdens dit jaarlijkse feest van de Senaat een schilderij aangeboden aan de regerende stadsprins Rob I van stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd. Dit portret is weer geschilderd door Jan Ruigt. Hij kreeg voor de onthulling het woord en vertelde iets over het ontstaan van dit werk. De prins is vastgelegd op het linnen al zwaaiend vanaf zijn praalwagen tijdens de optocht. Het portret viel goed in aarde bij de stadsprins .

                                                                                         

Hierna volgde een verrassend optreden van de Limburgse troubadour Ivo van Rosbeek, afkomstig van Hoensbroek. Hij oogstte veel succes en applaus met zijn bijzonder repertoire. Hierna was er in de bovenzaal een goed verzorgd diner, verzorgd door  de keukenbrigade van Landgoed Limbricht. Voldaan werd hierna huiswaarts gekeerd.   

                                             

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.