Groeps foto senaat

foto Arjan Krijntjes
foto Arjan Krijntjes

Op zondagmiddag 19 januari 2020 vond de prinsenreceptie plaats van stadsprins Thierry I in het Forum. Vanaf 2011 wordt deze receptie aangeboden en verzorgd door de Vereniging Senaat van De Marotte. Dit jaar dus voor de tiende keer in successie. Het was weer heel druk en gezellig. Het volgend jaar dus voor de elfde keer!

Fotograaf Arjan Krijntjens heeft de groep senatoren, die op deze zondag actief waren om alles in goede banen te leiden, op de gevoelige plaat vastgelegd. We zien: v.l.n.r.: Michel Janssen, Fred Evers, Jos Offermans, Rob Tonglet, Jos Dieteren, Harry Strijkers, Ton Vandenbergh, Fons Alberts, Jack van Oorschot, stadsprins Thierry I, Constant Custers, Paul Gijsen, Phil Schaeken, Ger Meijers, Cor Baltis, Arndt Dieteren, Piet Deeder, Patrick Werdens en Louis Vahsen. Niet zichtbaar is Tim Gielens die zich achter Jack van Oorschot heeft verscholen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.